Ahad, 1 Mei 2011 | By: --Failisa Maskuri-

pesta buku @ PWTC...hajat dah tertunai...

*ni entry ari jumaat lepas @ 29 apr 2011..peace!!!*


 assalamualaikum buat semua insan yang bergelar manusia di muka  bumi ALLAH ini...moga iman kita sentiasa berada dalam keadaan yang baik dan bertambah baik dari masa ke semasa....

okey...dengan mood yang begitu gembira teman menaip entry ni...tersenyum simpul sudah sambil diselangi keluh kesah sebab lenguh kaki berjalan...astaghfirullahalazim...mengeluh??? tak baik taw...lenguh kaki tu datang dari ALLAH....bersyukurlah....(^^,).....

pagi tadi lepas abih ja exam PAET1102(sape pandai cuba teka subjek ap)..okey pandai...korang semua memang terbaik la...hihihih..dengan semangat berkobar-kobarnya terus mengaturkan kaki menuju ke PWTC....sampai2 ja kat sana..YA ALLAH...ramai bebeno umat manusia....bagus rakyat Malaysia ni semangat cintakan ilmu tu menebal dan mendalam..bagus..bagus...bagus...

first time menjejakkan kaki ke pesta buku..tahun2 sebelum ni tak pernah pergi pun..bersyukur sangan sebab diberi peluang rasa dan nikmati pengalaman itu sendiri...dan berjaya membuat adik teman jeles sebab dia tak dapat pergi..huhuhuh...padan muka dia....tahun depan-depan ja la kau pergi ea....

boleh dikatakan tiap booth kami menyinggah. kalau tak beli pun cukup sekadar memerhati. akhirnya dapat la beli 2 3 buah buku..memang syok abih la kan.dengan potongan harga yang boleh tahan makanya terembat la 2 buah novel gak...huhuhuh..sebelum pergi set dalam kepala nak beli buku lain. tapi bila dah sampai ja buku lain pulak yang dibelinya..puhhh memang rambang mata tak taw nak kata apa la...walaupun ramai orang tapi semangat nak terjah buku-buku yang ada tu tetap membara...wawawwa.... sambil2 tu sempat la gak menonton persembahan dari pelajar2 sekolah kot lau tak silap, dengar berpatah2 kata dari dr Ridhuan Tee...jumpa penulis buku tu penulis buku ni..tengok dari jauh ja la tapi..huhuhu..

akhirnya setelah 2 3 jam berjalan kat dalam book fair ni dan dah habis puluh2 ringgit kami pn pulang la dgn perut berkeroncong mintak diisi..huhu..bila beli buku tak ingat pulak nak isi perut tp bila keluar ja dari tempat tu baru rasa macm da lapar sangat2..hahahah...apa2 pun memang best dan kalau boleh tahun depan nk jejak lagi kt pesta buku ni...insya Allah..

*sebelum balik tu sempat lagi mintak belon kt booth karangkraf..tapi dgn syarat kena masuk dulu..hahhaha..semata2 nak belon punya pasal sanggup masuk balik tuk kali kedua..tapi masuk jap pastu keluar balik..ntah pape....


 ~ i have this...my baloon (^.^)~


 
 ~ tada...ini dia hasilnya...like....~

















 ~ ujian hidup adalah tarbiyah dari ALLAH kpada hambaNya untuk menguji sejauh mana keimanan kita..hadapilah setiap yg mndatang dalam hidupmu dgn penuh kesabaran dan kekuatan..moga redha ALLAH sentiasa bersama org2 yg sabar (-_-)

5 orang kata apa saja..:

HAMIZAH TAMIN berkata...

wah sonoknye ustazh..nk pinjam. seindah mawar berduri..xdpt bce g. dpt bce sinopsis je..bleh ek..he2..=)

HAMIZAH TAMIN berkata...

wah sonoknya..nk pinjam seindah mawar berduri..ceh seng2 je nk pinjam.xdpt bce g.bce sinopsis ja.. bleh ek..cik sewa la..he2.=)

فايليسا مسكوري berkata...

bisa diatur kot..hahahah..boleh ja mau pinjm..xyah sewa2...(^^,)

*semangat kemain ea..hahah

Haulid Al-Hararr berkata...

ceh.. belon je pun.. bangga semacam.. haha ;p

فايليسا مسكوري berkata...

Haulid Al-Hararr: belon2 ja pn..kau ad ka..hahhaha... :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...