Jumaat, 15 April 2011 | By: --Failisa Maskuri-

waktu yang dinanti

assalamualaikum w.b.t...
apa kabo sume? macammana dengan iman kita ari ni? ada baik ka? ada bagus ka? moga sentiasa bagus dan bertambah dari saat ke saat seperti mengalirnya darah dalam tubuh kita....mengalir dan mengalir tanpa henti sehingga waktunya memanggil untuk diberhentikan...

aku menunggu waktu itu..waktu apa ya???? waktu yang aku sendiri tak tahu entahkan bila ia akan tiba..entah kan bila kemunculannya..yang pasti waktu itu akan muncul jua..kan??...kan??...kan???...

okey..kembali kepada asal...asal??? awatnyer pulak ni???...

cerita sebenarnya baru nak mula...huhuhuhu...jangan  marah ea...(walhal takde sape-sape baca entry yang aku merapu ni)
v
v
v
v
v
v

v
v
v

citer sebenarnya..kami dah nak exam..waktu yang aku nanti-nantikan adalah tanggal 25 april ni...sebab apa?? sebabnya tanggal tu lah exam untuk sem2 ni bermula...dan abih tahun1 ni masuk tahun2 pulak t comperem da jadi senior...so..perlu ke nak rasa bangga..oh..tidak..tak rasa pun...macam la selama ni tak pernah jadi senior dak????huhuhuu...

bila da meningkat usia...tanggungjawab makin betambah..peranan makin besar dan aku...bukan lagi kanak-kanak hingusan yang tidak matang...yang sering belari berkejar-kejaran di halaman rumah sambil memegang botol susu<------ni watak adik aku yang bongsu----> aku kini masih tercari-cari dan masih belajar untuk jadi dewasa..dan aku nantikan waktu itu....<----ayat di atas adalah ayat budak yang akan mencapai usia kematangan tak lama lagi..sila abaikan....

okeh..sebenarnya nak cakap yang kami bebudak UM dah nak start exam lagi seminggu lebeh ja..tu ja pun nak kabo nye kat korg yg sudi membaca kat cni..heheh...dan nak mintak maaf kat semua orang yang pernah terluka dengan sikap dan diri ini serta ku pohon jasa baik kalian untuk mendoakan kejayaan buat semua umat islam di muka bumi ALLAH ni serta doa buat kami anak-anak perantau yang akan berjuang di medan peperiksaan..semoga kejayaan dan kerdhaan ALLAH sentiasa bersama kita semua...aminnnn....



meh sini tengok jadual periksa untuk sem ni.....
v
v
v
v
tekan untuk penjelasan dan kebesaran..huhuuh..sila abaikan tulisan yg comot..

oleh kerana..den ada la bakal pendidik..maka seharusnya subjek2 yang berkaitan dengan falsafah perlu diambil dan memang aku minat sangat la dengan falsafah2 ni kan....(*_*) 


tak de nak kabor apa sangat pun benanya...hehehehe..peace!!!! sila buat muka comey macam anda sekarang jugak>>>>> (-,-) (^^,)

oh ye..memandang ari ni last kuliah tuk sem ni..sem ni ja..sem depan ada kuliah lain pulak..jadi sesi photography itu perlu ya teman-teman semua....


~bersama ustaz Hamzah, pensyarah nahu wazifi~
~sila caye dalam kelas ni hanya ada 2org muslimin~ 

~bergambor dengan Puan Fatimi, pensyarah hubungan etnik~



ni untuk kamu yang membaca dan yang tengah dok kalut study........

bila study dan terus steady
kekadang terhenti di pertengahan bacaan
terjengah fikiran ke memori lalu
terkadang dok memikirkan jalan yang berliku
kemudian kembali menghadap buku
pembacaan diteruskan....perjuangan di galakkan
ALLAH menilai sebanyak mana usahamu
berjuanglah dengan kesabaran dalam menuntut ilmu
berjuanglah tanpa pernah jemu
fighting 4 final exam..
aja2 fighting....
barakallahu lakum.....bitaufik wanajah.....
innallaha ma'ana.....(^^,)









~ nape bila da jauh perjalanan yg aku lakukan, dia dtg untuk menghancurkan semuanya.. 
~ katakan ia hanya satu ilusi agar berhenti dari berfantasi...apakah????huhuhuhu
~ good luck 4 final exam buat semua budak2 SMPI BATCH 10/11 dan semua budak2 yg amek exam

2 orang kata apa saja..:

~ Ummi Izati Sharifudin ~ berkata...

Good Luck Lisa ^_~..semoga Allah sentiasa permudahkan untuk setiap paper...

فايليسا مسكوري berkata...

thanks k.umi....gud luck gak...
eh...ble k.umi exam?
sme ke?
anyway gud luck tok khidupan di dunia dan di akhirat...
May ALLAH bless us fidduniya wal akhirat (^^,)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...